Έκτακτη Ημερίδα

Εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας από 1 Ιουλίου - Όλες οι αλλαγές που ισχύουν σύμφωνα με την νέα ερμηνευτική εγκύκλιο ΑΠ-37271.21-6-2024

Νέες ψηφιακές δηλώσεις από 1 Ιουλίου - Δηλώσεις Απασχόλησης την Έκτη Ημέρα - Δήλωση εξαίρεσης από τον υποχρέωση προαναγγελίας - Απολογιστικό Σύστημα Ψηφιακής Οργάνωσης Χρόνου Εργασίας - Αναγγελία νόμιμης υπερωριακής απασχόλησης (απολογιστικό έντυπο Ε8)

Μέσα από μια αναλυτική και πρακτική έκτακτη ημερίδα θα ενημερωθείτε για όλες τις αλλαγές που αφορούν την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας σύμφωνα με την ερμηνευτική εγκύκλιο ΑΠ-37271/21-6-2024. Θα μάθετε για ποιους ΚΑΔ ισχύει η υποχρεωτική ένταξη στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας, ποιοι εξαιρούνται από αυτή, ποιες είναι οι υποχρεώσεις των εργοδοτών και όλες οι σχετικές διαδικασίες που απαιτούνται για τη σωστή εφαρμογή της και την αποφυγή προστίμων. Επίσης θα παρουσιαστούν με πρακτικά παραδείγματα συμπλήρωσης στην πλατφόρμα του ΕΡΓΑΝΗ, η δήλωση απασχόλησης την 6η ημέρα, η δήλωση εξαίρεσης από Την Υποχρέωση Προαναγγελίας, η δήλωση Ψηφιακής Οργάνωσης Χρόνου Εργασίας – Απολογιστικό Σύστημα και η δήλωση Αναγγελίας Νόμιμης Υπερωριακής Απασχόλησης - Απολογιστικό Σύστημα καθώς και ποιούς εργοδότες αφορούν αυτές. Επίσης στο τέλος της ημερίδας θα απαντηθούν ερωτήματα σας σχετικά με την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας.

Κλείσε θέση

50€

*Δείτε εδώ τιμές και προσφορές
Ημερομηνία

Έναρξη

Διάρκεια

5

διδακτικές ώρες

Πρόγραμμα

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 17:00 - 21:00

ημέρες & ώρες live παρακολούθησης

Πιστοποιήσεις

GlobalCert

Πιστοποίηση

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Πιστοποιήσεις που παρέχονται

Διαρκή υποστήριξη εικονίδιο

Διαρκή υποστήριξη

των σπουδαστών από τους εισηγητές για επίλυση αποριών.

Άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας εικονίδιο

Άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας

αποστέλλονται θέσεις εργασίας στους σπουδαστές

Τρόποι Παρακολούθησης

  1. Live Webinar
  2. E-Learning

Συνοπτική ύλη του σεμιναρίου

Βεβαίωση παρακολούθησης

digma-bebaioshs.png

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου λαμβάνετε δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης, που πιστοποιεί τις γνώσεις σας και είναι απαραίτητο εφόδιο για την εμπλούτιση του βιογραφικού σας.

Κόστος Σεμιναρίου

E-Learning

50€

  • E-learning
  • Παρακολούθηση στον δικό σας χώρο και χρόνο
Κλείσε θέση

Για εργαζομένους

50€

Τα χρήματα καταβάλλονται πριν την έναρξη της ημερίδας

Κλείσε θέση

Για σπουδαστές ProTax Seminars

35€

Τα χρήματα καταβάλλονται πριν την έναρξη της ημερίδας

Κλείσε θέση

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια μας με τους εξής τρόπους:

  • Σε απευθείας σύνδεση με τον εισηγητή (live webinar) με επίλυση αποριών σε πραγματικό χρόνο και δυνατότητα  παρακολούθησης μαγνητοσκοπημένων μαθημάτων που έχετε χάσει,
  • Μέσω ασύγχρονης διδασκαλίας (e-learning) για παρακολούθηση του σεμιναρίου στον δικό σας χρόνο έχοντας απεριόριστη πρόσβαση στο υλικό και στα βίντεο του σεμιναρίου.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και πιστοποίηση από την GlobalCert, αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, που θα επιβεβαιώσει τις γνώσεις σας στον τομέα της λογιστικής.

Τα μαθήματα μαγνητοσκοπούνται και παραμένουν διαθέσιμα για 12 ημέρες από την ημέρα διεξαγωγής τους για να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όσες φορές επιθυμείτε εσείς.

Οι καθηγητές μας με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, είναι αναγνωρισμένοι επαγγελματίες στο χώρο της λογιστικής ως κάτοχοι λογιστικών γραφείων ή στελέχη εταιρειών και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους μαζί σας με τον δυνατότερο τρόπο και να σας μεταφέρουν τις γνώσεις τους μέσα από πρακτικά παραδείγματα.

Με την εγγραφή σας στα σεμινάρια μας σας παρέχεται απεριόριστο εκπαιδευτικό υλικό και πρόσβαση σε μηχανογραφημένα προγράμματα για παράλληλη εξάσκηση στον δικό σας χώρο και χρόνο. Τα προγράμματα μας έχουν πρακτικό χαρακτήρα, καθώς η εκπαίδευση γίνεται με χρήση πραγματικών βιβλίων, στοιχείων και παραστατικών.

Τα σεμινάρια μας μπορούν να εξοφληθούν με τους παρακάτω τρόπους:

  • Με δόσεις σταδιακά κατά την διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος έως και την ολοκλήρωσή του
  • Μετρητοίς με την έναρξη του σεμιναρίου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και πολύ σύντομα ο υπεύθυνος σπουδών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

info@protaxseminars.gr +30 211 1084 459
Φόρτωση...
Τρόπος παρακολούθησης:

Ιδιώτης ή Επιχείρηση:

Κλείσε δωρεάν μάθημα

Σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν το πρώτο μάθημα του σεμιναρίου, για να δείτε την ποιότητα των υπηρεσιών μας πριν επενδύσετε τον χρόνο και τα χρήματά σας

Κλείσε θέση

Τι λένε οι πελάτες μας

Ευχαριστώ θερμά την PROTAX SEMINARS για την υποστήριξη που παρέχει στους σπουδαστές της, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των παρακολουθήσεων των σεμιναρίων της αλλά και στη μετέπειτα εργασία τους.
Με σοβαρό υπόβαθρο φορολογικών γνώσεων, εργασιακή εμπειρία, άμεση υποστήριξη και σεβασμό.
Εύχομαι κάθε επαγγελματική επιτυχία!

Πρόσφατα παρακολούθησα και ολοκλήρωσα το σεμινάριο ''Μηχανογραφημένη Λογιστική ERP'' στο ProtaxSeminars. Η υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης σε τόσο προσιτές τιμές ήταν πραγματικά εντυπωσιακή! Επιπλέον, η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, καθώς οι άνθρωποι ήταν πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν με οποιαδήποτε απορία ή αίτημα είχα.

Πριν 3 μήνες έλαβα τα σεμινάρια και πλέον μπορώ να γράψω την άποψη μου. Λοιπόν, με βοηθήσαν πολύ στην δουλειά μου, οι εισηγητές είναι επαγγελματίες και στα βασικά πλεονεκτήματα ότι λόγω εργασίας μπορούσα να τα παρακολουθήσω αργά το βράδυ online.

Ότι πιο πρακτικό μπορεί να κάνει κανείς στα πρώτα βήματα του στην λογιστική. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Εξαιρετική δουλειά,καταρτισμένοι καθηγητες και άψογο εκπαιδευτικό υλικό!!! Συνεχίστε έτσι!!!

Δείτε επίσης

Εργατικά & Μισθοδοσία

Εργατικά & Μισθοδοσία

Διάρκεια: 45

Μηχανογραφημένη Λογιστική ERP - ΕΛΠ

Μηχανογραφημένη Λογιστική ERP - ΕΛΠ

Διάρκεια: 110