Θέσεις Εργασίας

Θέσεις Εργασίας
Θέσεις Εργασίας
Θέσεις Εργασίας
Θέσεις Εργασίας

Δούλεψε μαζί μας

Γεφυρώνουμε το χάσμα αναζήτησης στελεχωσης προσωπικού προωθώντας τα βιογραφικά των σπουδαστών μας σε κορυφαίες συνεργαζόμενες εταιρείες και ομίλους, καθώς και σε λογιστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα .

Ανοιχτές Θέσεις

Βοηθοί Λογιστών

Νέο Ψυχικό

Εταιρεία αναζητά βοηθούς λογιστών που να γνωρίζουν διπλογραφικό σύστημα, ERP, και τα βασικά φορολογικά θέματα Φ.Π.Α. και φορολογία εισοδήματος.  Ενδιαφέρονται για πτυχιούχους ή τελειόφοιτους Οικονομικών Σχολών ΑΕΙ και ΤΕΙ με ή χωρίς προϋπηρεσία.

Βοηθός Λογιστηρίου

Αθήνα

Κατασκευαστική εταιρεία με έδρα το Κολωνάκι αναζητά υπάλληλο για Βοηθό Λογιστηρίου

Βοηθός Λογιστή

Αθήνα

Λογιστήριο πολυεθνικής Α.Ε. αναζητά Πτυχιούχο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, με άριστη γνώση αγγλικών και Excel Office. Καθήκοντα: λογιστικές εγγραφές, συμφωνίες ταμειακών διαθεσίμων και επικοινωνία με τμήματα της μητρικής εταιρείας στο εξωτερικό. Προσόντα: Προϋπηρεσία έως 2 έτη σε Α.Ε. ή λογιστικό γραφείο.

Βοηθός Λογιστή

Βάρη

Ζητείται Βοηθός λογιστή άριστη γνώση του Soft One ERP άμεση πρόσληψη. Με κάποια εμπειρία. Πλήρης απασχόληση. 

Λογιστής

Πάρος

Λογιστικό γραφείο στην Πάρο αναζητά προσωπικό για μόνιμη απασχόληση. 

Λογιστής

Αθήνα

Λογιστής στο κέντρο της Αθήνας αναζητά προσωπικό που να γνωρίζει Εργατικά και Γ΄ κατηγορίας βιβλία.

Λογιστής

Αθήνα

Λογιστικό γραφειο που δραστηριοποιείται στον κλάδο της συμβουλευτικής σε φοροτεχνικά και λογιστικά θέματα αναζητά Απόφοιτο/η ΑΕΙ/ΤΕΙ Οικονομικών/Διοίκησης Επιχειρήσεων (ή συναφές αντικείμενο) με γνώσεις στις διαδικασίες της καθημερινής λειτουργίας  ενός λογιστηρίου εταιρείας που τηρεί διπλογραφική μέθοδο (Πρώην Βιβλία Γ΄ Κατηγορίας) και σε θέματα Εργατικών και Μισθοδοσίας.

Λογιστής - Εξωτερικός Συνεργάτης

Αθήνα

Λογιστής εξωτερικός συνεργάτης σε διαφημιστική εταιρεία με έδρα το κέντρο της Αθήνας. Ενδιαφερόμαστε για υπάλληλο λογιστηρίου με πλήρες ωράριο με αρμοδιότητα καταχώρηση παραστατικών, συμφωνίες πελατών προμηθευτών.